Projectmanagement

Projectmanagement bij Perplex is weten wat de klant vraagt en de vertaalslag maken naar wat de klant nu écht nodig heeft. Je stippelt het plan uit dat varieert van maanden tot zelfs jaren, je maakt een tijdinschatting en verdeelt het werk over de diverse specialisten. Jouw rol als projectmanager is afhankelijk van de klant en de grootte van het project. Van scrum, waterval tot traditioneel projectmanagement: jij zorgt dat jouw rol past bij de behoefte van de klant.

Onze projectmanagers laten projecten vlekkeloos verlopen: je houdt je niet alleen bezig met begrotingen, je stuurt het team aan en zorgt dat de planning in nauw contact met de klant gehaald wordt. En natuurlijk vieren we een oplevering waar zo hard aan gewerkt is, graag met de rest van Perplex! Vier jij een volgende oplevering met ons mee? Bekijk onze vacatures hieronder.

Zie je jezelf al bij ons werken?

Wij zoeken altijd talentvolle mensen. Staat je ideale vacature er niet tussen?

Over Perplex

Wij zijn 51 creatieve denkers, die digitaal doen. Slimme, sociale en enthousiaste collega's, bij wie het digitale hart sneller gaat kloppen van het overtreffen van digitale verwachtingen. Passen onze ambities ook bij jou? Lees snel verder en help ons om ze waar te maken!

Lees meer over Perplex

Voor al jouw vragen

Kan ik je helpen?

Hoi, ik ben Loek, Recruiter bij Perplex. Heb je een vraag over het werken bij Perplex of een specifieke vacature? Stuur me een berichtje via sollicitatie@perplex.nl of bel 026-383 0734.

Onze specialisten werken voor deze merken