Development & techniek

Of je jezelf nou developer, software engineer of ontwikkelaar noemt... maakt ons niet uit. Het gaat erom dat je, net als wij, een passie hebt voor het aangaan van digitale (technische) uitdagingen. Ben jij ook van het credo: hoe complexer hoe beter? En wil jij samen met ons het verschil gaan maken in de digitale wereld? Mooi!

Bij Perplex helpen we klanten met verschillende digitale (technische) uitdagingen. Van het uitdenken van een online platform tot het maken van een functioneel ontwerp en van programmeren tot UI/UX.  Dit alles met als doel de digitale oplossingen van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Dus ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? Weet jij alles van HTML5/CSS/Javascript/C#/.Net of elke andere techniek waarvan jij denkt dat die relevant is? Én kijk je verder dan de techniek (het werkt) en ga je altijd voor de meest ultieme gebruikerservaring?

Neem dan zeker contact met ons op!  

Zie je jezelf al bij ons werken?

Wij zoeken altijd talentvolle mensen. Staat je ideale vacature er niet tussen?

Voor al jouw vragen

Kan ik je helpen?

Hoi, ik ben Lisa, HR Manager bij Perplex. Heb je vraag over het werken bij Perplex of een specifieke vacature? Stuur me een berichtje via sollicitatie@perplex.nl of geef me een belletje op 026-383 0734.

Onze specialisten werken voor deze merken