Design & UX

Design binnen Perplex staat voor de juiste aansluiting van webdesign bij de merkidentiteit van onze klanten en hun eindgebruikers. Onze webdesigners gaan veel verder dan het ontwerpen van een website in een nieuwe huisstijl: bij ons staat de user experience centraal. Data verzamelen en gebruikers interviewen, resultaten analyseren en met goed onderbouwde argumenten aan de slag. Want jij weet als geen ander dat je design effect moet hebben om het verschil te maken voor de klant en haar eindgebruikers.

Design en UX staan aan de basis van de digitale oplossingen die Perplex biedt. Is de klant tevreden dan draag je het ontwerp over aan de developers binnen je team. Je blijft tijdens het project in nauw contact staan met hen en de projectmanager. Samen werk je toe naar een sterk eindresultaat.
Heb jij passie voor webdesign en stel je de klant en het gedrag van de eindgebruikers op nummer 1? Bekijk hier onze vacatures.

Zie je jezelf al bij ons werken?

Wij zoeken altijd talentvolle mensen. Staat je ideale vacature er niet tussen?

Voor al jouw vragen

Kan ik je helpen?

Hoi, ik ben Loek, Recruiter bij Perplex. Heb je een vraag over het werken bij Perplex of een specifieke vacature? Stuur me een berichtje via sollicitatie@perplex.nl of bel 026-383 0734.

Onze specialisten werken voor deze merken