Jezelf blijven ontwikkelen

Jezelf ontwikkelen is zó veel meer dan het volgen van (online) trainingen of masterclasses. Ontwikkeling gaat over groei. Groeien door inspiratie op te doen, onderzoeken waar je talenten liggen en je te specialiseren. Maar ook door feedback te vragen, uitdagingen aan te gaan en door jezelf toe te staan fouten te maken. Alleen dan ontstaat er ruimte om jezelf en als team te ontwikkelen, in lijn met de ontwikkeling van Perplex.

Perplex’ers kijken vooruit, zijn nieuwsgierig naar wereld om ons heen en staan niet graag stil. Samen brengen we onszelf, onze vakgebieden én Perplex verder. Schuilt er ook een ware Perplex’er in jou? Om jouw persoonlijke groeiplannen te faciliteren bieden we je jaarlijks een ruim ontwikkelbudget aan. Daarnaast mag je een gedeelte van je werkuren besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw groei, op welke manier ook.

Onze HDR-specialist Bénédicte ondersteunt je bij het ontdekken van jouw talenten en adviseert je over de richting van jouw ontwikkelpad binnen Perplex. Daarbij staat met plezier en energie je werkdag starten én eindigen voorop: je werk is zo veel meer dan het uitvoeren van je functie.

Kortom: bij Perplex hoort ontwikkeling standaard tot jouw kansenpakket… grijp jij het aan?

Zie je jezelf al bij ons werken?

Wij zoeken altijd talentvolle mensen. Staat je ideale vacature er niet tussen?