Hi dit zijn wij!

Wij zijn 51 creatieve denkers, die digitaal doen. Slimme, sociale en enthousiaste collega’s die samen de digitale verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen. Perfect doordachte websites, applicaties en resultaatgerichte digitale content en marketingcampagnes. We kennen verschillende vakgebieden met onze eigen specialisten. Doen waar je goed in bent, dat is Perplex.

Knallers klaar? Knallen maar! We houden ervan om dingen te vieren. Een oplevering, een verjaardag of een nieuwe opdracht. Er is altijd wel een goede reden om te proosten of de confetti te laten knallen. 

 

Full-service digitaal bureau, maar dan net even anders...

Binnen Perplex werken we met volwaardige teams die integraal opereren. We ontwikkelen resultaatgerichte websites, doordachte content en online marketing campagnes waar we trots op zijn. Altijd gericht op meetbaar resultaat. Echter, het kan altijd beter. Welke bezoekers voltooien de gestelde doelen, welke content werkt het beste en welke verkeersbronnen zijn het meest waardevol? Onze ervaren marketeers interpreteren de gegevens en vertalen die naar concrete vervolgacties. Dit alles met als doel: de digitale verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen.

Teamspelers

Samen halen we stap-voor-stap meer resultaat uit digitaal. In iedere functie denk én doe je om slim maatwerk te kunnen leveren. We weten hoe we elkaar versterken om tot betere oplossingen te komen, kijken verder dan ons eigen discipline en vinden het leuk om elkaar op te zoeken!

Betrokken

Eén van onze waarden is betrokkenheid. We zijn geïnteresseerd in ons vak, elkaar, opdrachtgevers en de wereld om ons heen. Je werkt samen met enthousiaste, gemotiveerde collega's die zich oprecht inzetten voor het beste resultaat.

Uitdagend

Onze ambities reiken ver om de ultieme klantervaring voor onze opdrachtgevers en hun klanten te realiseren. Geen uitdaging is hetzelfde, waardoor je je creativiteit naar hartenlust kwijt kunt. Een Perplex’er blijft zich verwonderen en is vindingrijk, niets hoeft je te beperken...

Resultaatgericht

Met een gezonde dosis daadkracht maak je het onmogelijke mogelijk! We komen altijd tot een oplossing en zijn continu bezig met het succes van onze opdrachtgevers. Op basis van data en andere inzichten dagen we elkaar uit om tot steeds betere resultaten te komen.

Klantgericht

Voor onze opdrachtgevers zijn we geen leverancier, maar een partner. We lopen voorop, zien meer digitale mogelijkheden dan zij én weten ze ook samen te benutten. Een Perplex’er levert persoonlijke topkwaliteit en gidst klanten naar de slimst mogelijke inzet van digital.

Ruimte

We vragen soms best veel van elkaar en daarom is het belangrijk dat er 'ruimte' is. Die is er! Letterlijk om je heen op kantoor. Maar ook figuurlijk. Ruimte om eigen ideeën in te brengen en iets nieuws te proberen. Ruimte om vandaag iets eerder weg te gaan en morgen eerder te beginnen. En ruimte om ervoor te zorgen dat je met veel plezier je werk kunt doen. 

De fijnste werkplek van Arnhem

Hoge plafonds, veel ruimte, mega veel ramen én een heerlijk balkon maken ons kantoor tot gegarandeerd één van de fijnste werkplekken van Arnhem. Elke dag maken wij in het allermooiste pand van Arnhem gave dingen voor onze klanten. Jij binnenkort ook? 

Zie jij jezelf al bij Perplex zitten?

  • De tuinkamer, de treinzit, of de stiltekamer... op kantoor zijn er verschillende ruimtes waar je kunt gaan werken. In stilte in je eentje of een creatieve brainstorm met het hele team.
  • Bij Perplex hebben we onze eigen klimmuur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je op kantoor te weinig lichaamsbeweging hebt. Zin in een wedstrijdje klimmen? 
  • Heb je last van een concentratiedip? Geen probleem. Daag je collega's uit voor een potje tafelvoetbal. Geloof ons: dit doet wonderen.  
  • Nog een voordeel: we zitten midden in het centrum van Arnhem én op loopafstand van het station. Ideaal voor als je in je pauze nog even lastminute aankopen wilt doen of zin hebt in een broodje kroket tijdens de lunch ;-) 

Perplex-uitjes

We houden ervan om dingen te vieren. Een oplevering, een verjaardag, een nieuwe opdracht? Er is altijd wel een goede reden voor een proostje, een potje tafelvoetbal of stuk taart. Maar ook daarbuiten kunnen we het goed met elkaar vinden. Van themaborrel tot hapje eten. En niet te vergeten, elk jaar gaan we er op uit tijdens het Perplex uitje! Van weekendje Ameland tot wintersport in Saalbach. 

Video: Perplex uitje 2021

Gek op sapjes en soepjes bij de lunch

Elke dag staat er een heerlijke lunch op je te wachten op kantoor. Van gezonde sapjes en salades tot aan heerlijke homemade soepjes en vers fruit. Het is elke dag weer een verrassing. Tijdens de lunch kun je je werk even helemaal loslaten en bijkletsen met je collega's. Wil je een frisse neus halen tijdens de pauze? We maken regelmatig een wandeling door Arnhems bekendste stadspark; park Sonsbeek.

Blijf jezelf ontwikkelen

Jezelf ontwikkelen is zó veel meer dan het volgen van (online) trainingen of masterclasses. Ontwikkeling gaat over groei. Groeien door inspiratie op te doen, onderzoeken waar je talenten liggen en je te specialiseren. Maar ook door feedback te vragen, uitdagingen aan te gaan en door jezelf toe te staan fouten te maken. Alleen dan ontstaat er ruimte om jezelf en als team te ontwikkelen, in lijn met de ontwikkeling van Perplex.

Perplex’ers kijken vooruit, zijn nieuwsgierig naar wereld om ons heen en staan niet graag stil. Samen brengen we onszelf, onze vakgebieden én Perplex verder. Schuilt er ook een ware Perplex’er in jou? Om jouw persoonlijke groeiplannen te faciliteren bieden we je jaarlijks een ruim ontwikkelbudget aan. Daarnaast mag je een gedeelte van je werkuren besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw groei, op welke manier ook.

Kortom: bij Perplex hoort ontwikkeling standaard tot jouw kansenpakket… grijp jij het aan?

 

Naast een goed salaris ontvang je bij ons ook de volgende zaken: