Waar kun je ons vinden?

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in hartje centrum Arnhem.

Bezoekadres:
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem
Telefoon 026 383 07 34
E-mail info@perplex.nl

 

Of ga direct naar Google Maps

Je komt bij ons langs, wat leuk!

Ons kantoor zit in het centrum van Arnhem, je kunt ons vinden op Willemsplein 46. We zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Station Arnhem Centraal bevindt zich op 5 minuten lopen.

Parkeren met de auto kan bij het Perplex kantoor of in Parkeergarage Arnhem Centraal. De parkeergarage onder Arnhem centraal is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Houd vanaf de Amsterdamseweg of de Jansbuitensingel P Centraal aan. Wanneer je de Willemstunnel inrijdt, sla je in de tunnel rechtsaf.

 

Lopen vanaf station Arnhem:

Station Arnhem (en de daaronder gesitueerde Parkeergarage) Centraal bevindt zich op ongeveer 5 minuten lopen van Perplex. Als je het station uitloopt, houd dan richting centrum/winkelstraten aan. Op het Willemsplein is een vrij groot busstation. Het pand 'Royal' waarin Perplex gevestigd is bevindt zich aan dat busstation. De entree is links naast het terras van STAN & CO. 

 

Bekijk de video's hoe je de Willemstunnel inrijdt en hoe je loopt vanaf centraal station

Voor al jouw vragen

Kan ik je helpen?

Hoi, ik ben Loek, Recruiter bij Perplex. Heb je een vraag over het werken bij Perplex of een specifieke vacature? Stuur me een berichtje via sollicitatie@perplex.nl of bel 026-383 0734.